Follow us
Дом > о нама

Наше историје
Хонг -Конга 101 прототип технологија Цо., у фокусу најквалитетнијих убрзано прототип преко 14 година у Кини. Смо почели као малу операцију, али сада су постали једна од водећих добављача у брзом прототип у Кини. Данас , 101 био је један од продуцената највиши квалитет убрзано прототип.

Наше фабрике
Схензхен 101 дигиталне аффилицатед Цо., Лтд производ у Хонг-Конга 101 прототип технологија Цо., Лтд налази се на Гангзаи индустријски Парк, Индустријска зона ФуРонг, округ БаоАн, СхенЗхен. Основан 2002 године које заузима на површини од 5.000 квадратних метара, до сада, објекат је опремљен са више од 30 скупова машине за ЦНЦ и добро резбарија, 3 скупа вакуумске комплексан калуп машина, једну велику величину ниског притиска перфузије машина и пуно пратећом опремом, као и 100 000 класе прашине слику једнособни са величином 500 квадратних метара. Наша компанија узима андqуот; Један корак ахеадандqуот; као нам оперативни концепт, андqуот; Прелази на мајоритyандqуот; као мета за сервис, сигурни смо у пружању постојеће и потенцијалне купце са најбоље услуге, квалитета и конкурентне производе по тим чак више од 200 службеника који имају искуства у вештина и технологији.

Наш производ
Пословању језгра је специјализована за изградњу прототипа и проба, укључујући аутомобилске производе, кућних апарата, дигиталних производа, роботи и медицинске опреме. цо -цоперативе предузећа покрити лоф познати листинг компанија у Кини, Европе и У.С.. Ми снабдевамо ливење од уретанске делова, делови ЦНЦ машина, метала печаћење делова и брзом прототип сиром света да широк спектар компанијама широм света, које се крећу од великим мултинационалним организацијама малим појединачним предузећима.


Апликација производа
Прототип за употребу у индустрији је распрострањена у следећим индустрији, као што:
---Аутомобилски поље
---Медицински поље
---Дигитални производи
---Паметан хабање областима
---Играчка поље
---Домаћинство поље
---Производне опреме поље
---Нестандардно делова
---Робот поље
--Беспилотни авион поље...


Нам цертификат
Увек мислимо да све успех наше компаније је у директној вези са квалитетом производа које нудимо. Они одговарају највишим захтевима квалитета као што је предвиђено 9001, ИСО14000:14001 СГС упутства и суставу строге контроле квалитета.

Опрема за производњу
Нисмо били основан 2002 које заузима на површини од 5.000 квадратних метара, до сада, објекат је опремљен са више од 30 скупова машине за ЦНЦ и добро резбарија, 3 скупа вакуумске комплексан калуп машина, једну велику величину ниског притиска перфузије машина и пуно пратећом опремом, као и 100 000 класе прашине слику једнособни са величином 500 квадратних метара.


Тржишта производње
Имамо муштерије из домаћег тржишта, као и оверсеа тржишту. Менаџери продаје могу Течно говори енглески за добру комуникацију. Главно тржиште продаје:
Северна Америка 25%
Еуропе 15%
Израел 10%
Сингапур 15%
Југоисточној Азији 10%
Јапан 10%
Кореја 5%
Русија 5%
Осталих 5%


Наше услуге
Наша компанија узима андqуот; Један корак ахеадандqуот; као нам оперативни концепт, андqуот; Прелази на мајоритyандqуот; као мета за сервис, сигурни смо у пружању постојеће и потенцијалне купце са најбоље услуге, квалитета и конкурентне производе по тим чак више од 200 службеника који имају искуства у вештина и технологији.